Viktor Kassai
Viktor Kassai

Viktor Kassai va arbitra meciul Germania – Italia

Viktor Kassai va arbitra cel mai interesant meci din faza sferturilor de finală ale Campionatului European 2016, între Germania şi Italia.
Articol scris de Răzvan Mitacu
30 iunie 2016

Arbitrul maghiar Viktor Kassai a fost desemnat să conducă la centru meciul dintre Germania şi Italia contând pentru sferturile de finală ale Campionatului European 2016, după cum a anunţat UEFA prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe propriul site. Confruntarea dintre campioana mondială şi vicecampioana europeană va reprezenta cel mai interesant meci din această rundă a competiţiei şi va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul Matmut-Atlantique din Bordeaux.

György Ring şi Vencel Toth, de asemenea din Ungaria, vor fi cei doi asistenţi, în timp ce Tamás Bognar, respectiv Ádám Farkas vor avea statutul de arbitri adiţionali. Polonezul Szymon Marciniak a fost desemnat ca al patrulea arbitru, iar scoţianul Hugh Dallas va fi observatorul de joc al meciului din Bordeaux.

Viktor Kassai a mai arbitrat alte două meciuri la Euro 2016, inclusiv partida de debut, disputată între Franţa şi România. Confruntarea din cadrul grupei E, dintre Italia şi Suedia, încheiată cu victoria la limită a ‘Squadrei Azzurra’ a fost cealaltă partidă condusă la centru de maghiarul Viktor Kassai, care este arbitru internaţional FIFA din anul 2003.Comentarii