Tony Kroos, Germania
Tony Kroos, Germania

Tony Kroos prefaţează Germania – Italia: „Cel mai dificil adversar de la Euro 2016”

Tony Kroos şi Jerome Boateng au discutat despre meciul pe care Germania îl va disputa cu Italia în sferturile de finală de la Euro 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
30 iunie 2016

„Italia este, fără dubiu, cel mai dificil adversar pe care îl puteam întâlni la Campionatul European 2016. Totuşi, suntem încrezători şi aşteptăm cu nerăbdare acest meci. Germania este într-o formă fizică bună şi va face o partidă inteligentă.” – este declaraţia lui Tony Kroos, mijlocaşul campioanei mondiale şi al celor de la Real Madrid, în cadrul conferinţei de presă la care a participat în această după amiază pentru a prefaţa meciul dintre Germania şi Italia, având ca miză un loc în semifinalele Euro 2016.

Italia are un palmares recent foarte bun în duelurile directe cu reprezentativa germană, însă Tony Kroos nu se arată preocupat de aspectul statistic: „Fiecare meci diferă unul de altul, ce s-a întâmplat în trecut este mai puţin relevant pentru întâlnirea de acum. Ştim că în general Italia are o capacitate incredibilă de a citi desfăşurarea meciurilor şi de a interpreta cât mai bine fazele de joc, prin urmare este o echipă extrem de dificil de înfruntat, dar eu sunt optimist pentru sferturile de finală şi sunt sigur că putem schimba seria negativă contra lor.” – a declarat mijlocaşul în vârstă de 26 de ani al lui Real Madrid.

Alături de Tony Kroos, fundaşul Jerome Boateng a fost la rândul său prezent la conferinţa de presă susţinută astăzi în cantonamentul naţionalei Germaniei, iar apărătorul lui Bayern Munchen nu a părut impresionat în aceeaşi măsură de ‘Squadra Azzurra’: „Suntem bucuroşi că am mers mai departe în acest turneu, de acum înainte nu mai contează ce adversar vom înfrunta, deoarece toate echipele sunt de cel mai înalt nivel.” – a declarat Jerome Boateng care se află pe lista jucătorilor aflaţi în pericol de suspendare şi ar putea rata un eventual meci din semifinalele Campionatului European 2016, în cazul unui nou cartonaş galben primit la meciul cu Italia de sâmbătă: „Dacă se va întâmpla, nu va conta. Important este ca Germania să obţină calificarea în următoarea rundă.” – a precizat jucătorul în vârstă de 27 de ani.Comentarii