Emre Mor, Turcia
Emre Mor, Turcia

Tânărul Emre Mor, inclus în lotul provizoriu al Turciei pentru Euro 2016

Mijlocaşul de 18 ani al celor de la Nordsjælland, Emre Mor, face parte din lotul provizoriu al Turciei pentru Campionatul European 2016 din Franţa.
Articol scris de Răzvan Mitacu
18 mai 2016

Selecţionerul echipei naţionale a Turciei, Fatih Terim, a anunţat lotul provizoriu pentru Campionatul European 2016, iar surpriza principală este prezenţa tânărului mijlocaş de origini daneze, Emre Mor, care evoluează la FC Nordsjælland şi a debutat încă pentru Turcia.

Revine în lotul lui Fatih Terim mijlocaşul celor de la Borussia Dortmund, Nuri Sahin, după o lungă perioadă în care a fost accidentat, în timp ce Arda Turan (Barcelona) nu putea lipsi de pe listă. Portarul lui Fenerbahce, Volkan Demirel, nu a reuşit să îşi facă loc pe lista stabilită de selecţionerul turc, Volkan Barbican fiind principalul favorit la un loc de titular în poarta naţionalei de-a lungul meciurilor de la turneul final din Franţa.

Lotul provizoriu al Turciei pentru Euro 2016:

Portari: Volkan Babacan, Onur Kıvrak, Ali Şaşal Vural, Harun Tekin

Fundaşi: Gökhan Gönül, Şener Özbayraktar, Caner Erkin, İsmail Köybaşı, Serdar Aziz, Semih Kaya, Çağlar Söyüncü, Ahmet Çalık, Hakan Balta

Mijlocaşi: Mehmet Topal, Emre Mor, Gökhan Töre, Selçuk İnan, Ozan Tufan ,Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Nuri Şahin, Mahmut Tekdemir, Arda Turan, Olcay Şahan, Alper Potuk , Volkan Şen, Yasin Öztekin

Atacanţi: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Yunus Malıı, Mevlüt ErdinçComentarii