Euro 2016
Euro 2016

Pro TV va transmite în direct meciurile României la Euro 2016

Postul de televiziune Pro TV a confirmat transmiterea meciurilor pe care România le va disputa la Campionatul European 2016 din Franţa.
Articol scris de Răzvan Mitacu
16 mai 2016

Prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe propriul site, postul de televiziune Pro TV a anunţat în cursul zilei de astăzi că va transmite în direct toate meciurile echipei naţionale a României de la Campionatul European 2016 din Franţa. Pro TV a achiziţionat opţiunea ‘free-to-air’ pentru turneul final din această vară şi va avea astfel posibilitatea de a transmite în direct meciurile care iniţial ar fi revenit postului TVR, înainte ca televiziunea naţională să fie exclusă din din European Broadcasting Union (EBU) ca urmare a datoriilor acumulare în ultimii ani, ceea ce implicit a dus şi la pierderea drepturilor de televizare a meciurilor de la Euro 2016.

„Campionatul European de fotbal se va vedea la Pro TV din 10 iunie, zi în care România a primit onoarea să deschidă Euro pe Stade de France, în meciul cu echipa gazdă, Franţa. Toate partidele României – cu Franţa, Elveţia şi Albania – şi meciul zilei completează transmisiile noastre din Franţa. Cele mai importante 23 de meciuri în cele 23 de zile în care Europa se opreşte pentru a consuma cel mai bun fotbal al anului.” – se poate citi în comunicatul oficial publicat astăzi de Pro TV.

Prin achiziţionarea opţiunii ‘free-to-air’, Pro TV va putea transmite, pe lângă cele trei partide ale naţionalei României din cadrul grupei A, câte un meci pe zi din runda grupelor şi cea a optimilor de finală, toate confruntările din sferturi, cele două semifinale şi marea finală programată a se disputa pe 10 iulie, la Saint-Denis.Comentarii