Enrico Castellacci, medicul Italiei
Enrico Castellacci, medicul Italiei

Medicul Italiei discută despre şansele lui Candreva şi De Rossi de a evolua cu Germania

Medicul Italiei, Enrico Castellacci, a discutat despre situaţia mijlocaşilor Antonio Candreva şi Daniele De Rossi înainte de sferturile Euro 2016 cu Germania.
Articol scris de Răzvan Mitacu
30 iunie 2016

Antonio Candreva nu va putea fi prezent la meciul dintre Italia şi Germania, contând pentru sferturile de finală ale Campionatului European 2016, în timp ce şansele lui Daniele De Rossi de a fi recuperat la timp sunt extrem de reduse. Aceasta este, în sinteză, situaţia jucătorilor accidentaţi din lotul ‘Squadrei Azzurra’, după cum a confirmat medicul naţionalei Italiei, Enrico Castellacci, în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat ieri:

„Mă aflu aici pentru a explica situaţia celor doi jucători accidentaţi, Antonio Candreva şi Daniele De Rossi, singurii care de altfel acuză probleme medicale. Să începem de la Candreva. El a suferit o accidentare destul de gravă în meciul cu Suedia, o leziune de gradul al doilea la muşchiul adductor lung, a muncit foarte mult şi a înregistrat progrese notabile, dar nu suficiente încât să revină la antrenamentele echipei. Înainte de meciul cu Franţa nu a existat o recidivă a accidentării, aşa cum s-a spus, însă recuperarea sa necesită în continuare timp şi muncă intensă.” – a declarat Enrico Castellacci, care mai apoi a explicat şi situaţia experimentatului mijlocaş al celor de la AS Roma, Daniele De Rossi:

„Daniele a suferit o traumă în zona coapsei piciorului drept, din cauza unei lovituri pe care a primit-o la meciul cu Spania şi în urma căreia s-a constatat apariţia unui hematom cu dezinserţia parţială a fibrelor ligamentului. În cazul său facem tot posibilul, dar nu putem anticipa o perioada exactă a recuperării, deşi suntem conştienţi de faptul că timpul nu este de partea noastră.” – a precizat medicul ‘Squadrei Azzurra’, confirmând astfel faptul că selecţionerul Antonio Conte va fi cel mai probabil nevoit să improvizeze în zona centrală a liniei de mijloc la meciul cu Germania, având în vedere şi suspendarea lui Thiago Motta.Comentarii