Luka Modric, Croaţia
Luka Modric, Croaţia

Luka Modric nu s-a antrenat cu două zile înainte de Croaţia – Spania

Mijlocaşul Luka Modric nu a participat la ultimele sesiuni de antrenament ale Croaţiei şi are şanse mici de a evolua în ultimul meci din grupă, contra Spaniei.
Articol scris de Florin Codreanu
20 iunie 2016

Luka Modric n-a participat la antrenamentul de aseară al croaţilor şi rămâne incert pentru ultimul joc din Grupa D al naţionalei sale, contra liderului, Spania. Cu aproape două zile până la ora partidei de la Bordeaux, starul lui Real Madrid pare să aibă şanse mici să evolueze ca titular şi ar putea fi înlocuit în formula de start de mai tânărul său coleg de la Campioana Europei, Mateo Kovacic.

Selecţionerului Cacic s-a consultat în jurul serii de 19 iunie cu echipa medicală şi conform presei din Croaţia sunt şanse reduse că „Lukita” să fie forţat în ultimul meci din grupă. Medicii croaţi l-au asigurat pe selecţioner că prezenţa lui Modric în meciul contra Spaniei ar însemna să pericliteze foarte probabil şi restul prezenţei sale la turneul final, astfel că dacă la antrenamentul de luni nu vor exista îmbunătăţiri în privinţa stării sale de sănătate, Modric nu va evolua contra ibericilor.

Croaţii îşi fac însă griji şi pentru alţi doi jucători. Atacantul Mario Mandzukic şi fundaşul Vedran Corluka au simţit de asemenea probleme la antrenamentul de duminică, iar prezenţa lor, deşi mult mai sigură decât a lui Modric, rămâne incertă pentru jocul împotriva „La Roja”. Problemele croaţilor nu se opresc aici, pentru că Vida, Strinic, Badelj şi Brozovic sunt la un pas de suspendare dacă vor juca împotriva Spaniei şi vor fi avertizaţi urmând a lipsi în optimile de finală. Toate aceste probleme subliniază clar faptul că selecţionerul Cacic va schimbă formula de joc a Croaţiei înainte de partida cu Spania. Nu foarte mult, dar destul de vizibil, anunţă presa de la Madrid.Comentarii