Conor Washington, Will Grigg, Kyle Lafferty (Irlanda de Nord)
Conor Washington, Will Grigg, Kyle Lafferty (Irlanda de Nord)

Lotul final al Irlandei de Nord pentru Euro 2016

Selecţionerul Irlandei de Nord, Michael O’Neil, a comunicat lista definitivă a jucătorilor convocaţi pentru Campionatul European 2016 din Franţa.
Articol scris de Răzvan Mitacu
30 mai 2016

Selecţionerul Irlandei de Nord, Michael O’Neil, a anunţat lotul de 23 de jucători pe care se va baza în vederea Campionatului European 2016 de luna viitoare.

Atacantul în vârstă de 24 de ani al celor de la Wigan Athletic, Will Grigg, a fost păstrat în lot ca urmare a evoluţiilor foarte bune din acest sezon, reuşind să înscrie 25 de goluri în 40 de meciuri disputate în liga a treia, o performanţă care a contribuit decisiv la promovarea lui Wigan în Championship. Primul său gol pentru Irlanda de Nord a fost marcat în meciul amical cu Belarus disputat pe Windsor Park din Belfast în urmă cu trei zile şi câştigat de oamenii lui Michael O’Neil cu un categoric 3-0. Will Grigg va merge astfel la turneul final din Franţa în detrimentul atacantului lui Ross County, Liam Boyce.

Daniel Lafferty, Michael Smith, Ben Reeves şi Billy McKay sunt ceilalţi jucători lăsaţi în afara lotului de selecţionerul Michael O’Neil.

Lotul definitiv al Irlandei de Nord pentru Euro 2016:

Portari: Roy Carroll (Linfield), Alan Mannus (St Johnstone), Michael McGovern (Hamilton Academical)

Fundaşi: Chris Baird (Derby), Craig Cathcart (Watford), Jonathan Evans (West Bromwich Albion), Lee Hodson (MK Dons), Aaron Hughes (liber de contarct), Gareth McAuley (West Bromwich Albion), Luke McCullough (Doncaster Rovers), Conor McLaughlin (Fleetwood Town), Patrick McNair (Manchester United)

Mijlocaşi: Stuart Dallas (Leeds), Steven Davis (Southampton), Corry Evans, (Blackburn Rovers), Shane Ferguson (Millwall), Niall McGinn (Aberdeen), Oliver Norwood, (Reading), Jamie Ward (Nottingham Forest)

Atacanţi: Will Grigg (Wigan), Kyle Lafferty (Norwich City), Josh Magennis (Kilmarnock), Conor Washington (Queens Park Rangers)Comentarii