Danemarca
Danemarca

Lotul Danemarcei pentru barajul de calificare la Euro 2016 cu Suedia

Selecţionerul Danemarcei, Morten Olsen, a anunţat lotul de jucători în vederea meciurilor cu Suedia contând pentru calificarea la Euro 2016
Articol scris de Răzvan Mitacu
10 noiembrie 2015

În cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o la Brondby, selecţionerul echipei naţionale a Danemarcei, Morten Olsen, a anunţat lotul de 23 de jucători convocaţi în vederea dublei manşe de calificare la Campionatul European 2016, cu Suedia, precizând ca a stabilit de asemenea un grup de jucători disponibili în cazul în care vor intervi accidentări de ultim moment.

Jonas Lossl, Kasper Schmeichel şi Stephan Andersen sunt cei trei portari pe care Danemarca se va baza în tentativa de a ajunge la Euro 2016. Compartimentul defensiv va fi format din Andreas Christensen, Daniel Agger, Daniel Wass, Jannik Vestergaard, Lars Jacobsen, Riza Durmisi şi Simon Kjaer, în timp ce mijlocaşii chemaţi pentru aceste două meciuri sunt Christian Eriksen, Jakob Poulsen, Leon Andreasen, Pierre-Emile Hoejbjerg, Michael Krohn-Dehli, William Kvist şi Thomas Kahlenberg.

În atac selecţionerul Morten Olsen îi va avea la dispoziţie pe Pione Sisto, Viktor Fischer, Martin Braitwaite, Nicklas Bendtner, Nicolai Joergensen şi Yussuf Poulsen.

Jucătorii noi din lotul Danemarcei sunt Viktor Fischer, Andreas Christensen şi Leon Andreasen.

Danemarca va disputa prima manşă în deplasare, la Stockholm, pe data de 14 noiembrie, urmând ca returul să fie programat la Copenhaga, pe 17 noiembrie.Comentarii