Tomas Rosicky, Cehia
Tomas Rosicky, Cehia

Lotul Cehiei pentru Euro 2016

Selecţionerul Pavel Vrba a anunţat lotul de jucători convocaţi pentru meciurile echipei naţionale a Cehiei la Campionatul European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
31 mai 2016

Căpitanul Tomas Rosicky a revenit după o serie de accidentări şi este apt de joc pentru a conduce echipa naţională a Cehiei la Campionatul European 2016. Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani, care se află la finalul unui deceniu petrecut în tricoul lui Arsenal, a fost inclus în lotul de 23 de jucători pentru Euro 2016, de către selecţionerul Pavel Vrba.

Rosicky, care a adunat de-a lungul carierei 101 apariţii în tricoul naţionalei, s-a accidentat grav la genunchi într-un meci din cadrul campaniei de calificare la Euro 2016, disputat cu Islanda în luna iunie a anului trecut şi a petrecut o lungă perioadă de timp în afara gazonului, dar a revenit în ultima parte a stagiunii şi pare a fi recăpătat o condiţie de joc optimă.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani al celor de la Watford, Matej Vydra, alături de Lukas Marecek şi Patrik Schick sunt jucătorii lăsaţi în afara lotului de selecţionerul Pavel Vrba.

Lotul Cehiei pentru UEFA EURO 2016:

Portari: Petr Cech (Arsenal), Tomas Vaclik (Basel), Tomas Koubek (Slovan Liberec)

Fundaşi: Theodor Gebre Selassie (Werder Bremen), Roman Hubnik (Viktoria Plzen), Pavel Kaderabek (Hoffenheim), Michal Kadlec (Sparta Praga), David Limbersky (Viktoria Plzen), Daniel Pudil (Sheffield Wednesday), Tomas Sivok (Bursaspor), Marek Suchy (Basel)

Mijlocaşi: Vladimir Darida (Hertha Berlin), Borek Dockal (Sparta Praga), Daniel Kolar (Viktoria Plzen), Ladislav Krejci (Sparta Praga), David Pavelka (Kasimpasa), Jaroslav Plasil (Bordeaux), Tomas Rosicky (Arsenal), Jiri Skalak (Brighton), Josef Sural (Sparta Praga)

Atacanţi: David Lafata (Sparta Praga), Tomas Necid (Bursaspor), Milan Skoda (Slavia Praga)Comentarii