Aaron Ramsey, Ţara Galilor
Aaron Ramsey, Ţara Galilor

Jucătorul zilei la EURO 2016: 1 iulie – Aaron Ramsey (Ţara Galilor – Belgia)

Cu assisturi la primele două goluri ale Ţării Galilor, Aaron Ramsey a devenit doar al doilea jucător cu două pase decisive în acelaşi meci la Campionatul European.
Articol scris de David Petre
2 iulie 2016

După ce a avut o evoluţie apreciabilă şi a fost desemnat omului meciului cu Rusia pe care Ţara Galilor l-a câştigat cu scorul de 3-0 pentru a-şi asigura prima poziţie în Grupa B, Aaron Ramsey a fost şi mai bun în sferturile de finală în care naţionala sa a produs încă o mare supriză la EURO 2016, trimiţând acasă Belgia cu scorul de 3-1.

Ramsey a oferit assisturi la primele două goluri ale Ţării Galilor în acest meci, devenind doar al doilea jucător cu două pase decisive în acelaşi meci în întreaga istorie a Campionatului European. A ţinut bine de minge, a participat eficient la jocul combinativ şi s-a achitat cu brio şi de sarcinile defensive, element cheie în naţionala galeză.

Vestea proastă în ceea ce priveşte evoluţia lui Ramsey contra Belgiei este că a primit un cartonaş galben care îl va împiedica să joace cu Portugalia în semifinale.Comentarii