Florin Gardoş, România
Florin Gardoş, România

Florin Gardoş, dezamăgit de absenţa de la Euro 2016

Accidentat grav la genunchi în iulie 2015, Florin Gardoş nu va putea evolua pentru România la Campionatul European 2016 din Franţa.
Articol scris de Răzvan Mitacu
18 mai 2016

Fundaşul în vârstă de 27 de ani al celor de la Southampton, Florin Gardoş, nu a putut intra în vederile selecţionerului Anghel Iordănescu pentru Campionatul European 2016 din cauza unei grave accidentări pe care apărătorul central a suferit-o la genunchi într-un meci amical cu olandezii de la Feyenoord Rotterdam, disputat în luna iulie a anului trecut. Deşi perioada de recuperare a fost iniţial preconizată la aproximativ şapte luni, fostul jucător al celor de la Concordia Chiajna şi Steaua Bucureşti nu a putut evolua niciun minut pentru gruparea din Premier League de-a lungul stagiunii recent încheiate, astfel că şansele sale de a participa la Euro 2016 au devenit nule.

Prin intermediul unui mesaj publicat pe propriul cont de Facebook, Florin Gardoş şi-a exprimat dezamăgirea pentru imposibilitatea de a fi alături de România la turneul final din Franţa şi speră acum să profite de perioada de odihnă pentru a putea reveni pe teren în vederea stagiunii viitoare şi a căpăta treptat o condiţie de joc optimă: „De azi, am intrat oficial în vacanta. Mi-am dorit mult să bifez măcar câteva minute pentru prima echipă, dar, din păcate, nu s-a întamplat.”

„Am pus capăt unui sezon foarte greu, în care singurul obiectiv a fost să mă refac după accidentare şi să ajung în Franţa cu echipa naţională. Sunt bucuros că m-am refăcut, dar dezamăgit că nu am reuşit asta mai devreme.
Vă mulţumesc mult celor care mi-aţi fost alături, de la primul mesaj de încurajare venit în momentul accidentării până la ultimul like primit la poza din ziua revenirii.” – a scris Florin Gardoş pe pagina sa de Facebook.Comentarii