Fernando Torres, Spania
Fernando Torres, Spania

Fernando Torres nu este surprins de neconvocarea pentru Euro 2016

Atacantul lui Atletico Madrid, Fernando Torres, a comentat absenţa din lotul Spaniei pentru Campionatul European 2016 din Franţa.
Articol scris de Răzvan Mitacu
18 mai 2016

Fernando Torres nu va fi prezent în această vară la Campionatul European din Franţa, după ce selecţionerul Vicente Del Bosque a decis să nu îl includă în lotul provizoriu pe care Spania se va baza la turneul final, deşi evoluţiile recente ale atacantului celor de la Atletico Madrid au fost pozitive, atât în campionat, cât şi în UEFA Champions League.

Totuşi decizia lui Vicente Del Bosque nu reprezintă o surpriză pentru atacantul în vârstă de 32 de ani, care a recunsoscut că se aştepta să nu facă parte din lotul pentru Euro 2016: „Sunt în afara echipei naţionale de mai bine de doi ani, din momentul în care Campionatul Mondial s-a încheiat pentru noi.” – a declarat Fernando Torres, în cadrul unui interviu acordat la microfonul Radio Marca – „Nu mai simt că fac parte din echipa naţională, aşadar este un subiect despre care prefer să nu mai discut. Ceea ce mi-aş fi dorit eu să se întâmple nu mai contează, prefer să ţin pentru mine. Însă sunt alături de foştii mei colegi şi de Spania. Colegii mei actuali de la Atletico Madrid (Juanfran, Koke şi Saul Niguez) vor fi acolo şi le doresc să aibă parte de mult succes. Poate că Spania va reuşi să repete performanţa de la Euro 2008.” – a continuat fostul atacant al celor de la Liverpool şi Chelea.

Întrebat despre echipa naţională a Angliei şi cei mai periculoşi jucători din lotul lui Roy Hodgson, Fernando Torres a răspuns: „Daniel Sturridge poate să fie un jucător extrem de periculos. Ştiu foarte bine cât de greu este să te confrunţi cu probleme medicale, iar atunci când este apt de joc Sturridge reprezintă unul dintre cei mai puternici atacanţi din Anglia. După sezonul pe care l-a avut alături de Tottenham, cred de asemenea că şi Harry Kane va pune probleme multor echipe de la Campionatul European.” – a concluzionat vârful celor de la Atletico Madrid.Comentarii