Damir Skomina
Damir Skomina

Damir Skomina va arbitra meciul Ţara Galilor – Belgia

Damir Skomina, care a mai arbitrat de asemenea Anglia - Islanda 1-2, va conduce meciul din sferturile Euro 2016 dintre Ţara Galilor şi Belgia.
Articol scris de Răzvan Mitacu
29 iunie 2016

Prin intermediul unui comunicat publicat pe propriul site oficial, UEFA a anunţat că arbitrul sloven Damir Skomina va conduce la centru meciul dintre Ţara Galilor şi Belgia contând pentru sferturile de finală ale Campionatului European 2016, programat a se disputa vineri seara, de la ora 22:00, pe stadionul Pierre-Mauroy din Villeneuve d’Ascq.

Slovenul Damir Skomina a mai arbitrat partida dintre Islanda şi Anglia din runda anterioară de la Euro 2016, încheiată prin calificarea surprinzătoare a oamenilor lui Lars Lagerbäck, iar centralul care a fost de asemenea al patrulea arbitru la finala UEFA Champions League din 2013, disputată între Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, a primit aprecieri pentru maniera în care a condus confruntarea din optimile de finală. Damir Skomina va fi ajutat de conaţionalii săi, Jure Praprotnik şi Robert Vukan, în calitate de asistenţi, în timp ce Matej Jug şi Slavko Vincic vor fi asistenţii adiţionali. Italianul Nicola Rizzoli a fost desemnat să fie cel de-al patrulea arbitru.

La Euro 2012, slovenul Damir Skomina a arbitrat trei meciuri, dintre care două în faza grupelor şi un sfert de finală disputat între Germania şi Grecia.Comentarii