Vardy, "vinovatul" pentru dilemele lui Coleman
Vardy, "vinovatul" pentru dilemele lui Coleman

Chris Coleman: „Vardy mi-a dat planurile peste cap”

Selecţionerul Ţării Galilor a declarat că explozia atacantului englez îl obligă să regândească strategia pentru partida de la EURO 2016.
Articol scris de Marius Adomnicăi
25 mai 2016

Duelul britanic din grupa B a Campionatului European de Fotbal era destul de clar anticipat de către Coleman. Dar lucrurile nu mai sunt aşa de clare după evoluţiile recente ale lui Jamie Vardy, care a reuşit să înscrie în ultimele trei partide disputate în tricoul naţionalei sale, Anglia.

„Vardy e un jucător foarte bun, seamănă cu Craig Bellamy, presează tot timpul, iar pentru fundaşi nu e foarte confortabil să aibă în faţă un astfel de atacant. Modul în care a ajuns unde este acum arată că e un jucător cu un stil aproape de modă veche, cu viteză şi orientat tot timpul spre poarta adversă. Asta înseamnă că Roy Hodgson poate veni cu ceva diferit, dar cu ce anume, trebuie să fiu sincer, mi-e greu să spun.”

Coleman va trebui totuşi să găsească un răspuns până pe 16 iunie, când Ţara Galilor şi Anglia se vor întâlni pe Stade Bollaert-Delelis din Lens, în a doua etapă a fazei grupelor.Comentarii