Stadionul Wembley, casa naţionalei Angliei
Stadionul Wembley, casa naţionalei Angliei

Amicale de lux pentru Anglia înainte de EURO 2016

Anglia va întâlni Italia, Irlanda, Franţa şi Germania înainte de Campionatul European 2016, iar oficialii de la Londra încearcă să perfecteze şi amicale cu Italia şi Olanda.
Articol scris de David Petre
19 noiembrie 2014

Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat perfectarea unor amicale de lux pentru naţionala Albionului înainte de EURO 2016. Anglia va primi vizita Franţei pe Wembley pe 17 noiembrie 2015 în cazul în care nu va fi nevoită să dispute meci de baraj pentru Campionatul European, apoi va întâlni Germania în martie 2016 într-o locaţie care încă nu a fost stabilită.

Oficialii Federaţiei Engleze au mai anunţat că sunt în tratative avansate cu forurile similare din Spania şi Olanda pentru organizarea altor două partide de verificare chiar înaintea turneului final care se va desfăşura în Franţa în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016.

Anglia are deja perfectate alte două amicale puternice, contra Italiei pe 31 martie 2015 şi Irlandei (la Dublin) pe 7 iunie.

„Este încurajator pentru naţionala Angliei să aibă şansa de a disputa astfel de amicale înaintea unui turneu final. Aceşti şase adversari au potenţialul să ajute echipa noastră să facă un salt calitativ”, a declarat selecţionerul Roy Hodgson.Comentarii