Adil Rami, Franţa
Adil Rami, Franţa

Adil Rami: „Am plecat de la Milan pentru un loc la Euro 2016”

Fundaşul Adil Rami speră ca mutarea la Sevilla să îl ajute să fie prezent la Campionatul European 2016 în lotul Franţei
Articol scris de Răzvan Mitacu
17 august 2015

Adil Rami a recunsocut că unul dintre cele mai importante motive ale deciziei sale de a părăsi pe AC Milan după două stagiuni petrecute pe San Siro şi de a alege sa revină în campionatul Spaniei, la Sevilla, este reprezentat de posibilitatea de fi prezent la Campionatul European din 2016 alături de Franţa:

„Dacă am discutat cu Didier Deschamps înainte de a se semna cu Sevilla? Desigur, i-am cerut sfatul, dar prefer să nu dau detalii despre conversaţia noastră. Pot să spun doar că iubesc Franţa şi din punctul meu de vedere pot să dau în continuare foarte mult pentru echipa naţională. Am luat în considerare toţi factorii, iar această schimbare va avea un impact pozitiv în ceea ce priveşte şansele mele de a evolua la Euro 2016.” – a declarat Rami, citat de revista France Football.

„Prin transferul la Sevilla, voi avea posibilitatea de a respecta toate criteriile necesare pentru convocarea în lotul Franţei. Am luat această decizie de a-mi maximiza şansele. Sevilla a câştigat ultimele două ediţii de Europa Leagues şi va evolua în Champions League în acest sezon, aşadar există toate perspectivele pentru un sezon excelent.” – concluzionează fundaşul central francez în vârstă de 29 de ani, care a adunat 26 de prezenţe în tricoul echipei naţionale a Franţei, deşi ultima sa convocare datează din 2013.Comentarii