Viktor Kassai
Viktor Kassai

Viktor Kassai va conduce meciul Franţa – România

UEFA a anunţat că centralul Viktor Kassai va arbitra meciul pe care România îl dispută vineri seară la Paris cu Franţa, în debutul la Euro 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
7 iunie 2016

Arbitrul Viktor Kassai va conduce la centru primul meci al echipei naţionale a României la Campionatul European 2016, după cum a comunicat oficial UEFA în cursul serii. Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu va debuta la Euro 2016 vineri, în partida cu reprezentativa ţării gazdă, Franţa, programată să înceapă de la ora 22:00, pe Stade de France din Paris.

Născut pe 10 septembrie 1975, Viktor Kassai este arbitru internaţional FIFA din anul 2003 şi are la activ patru meciuri conduse de-a lungul turneului final al Campionatului Mondial 2010 (Brazilia – Coreea de Nord, Mexic – Uruguay, Statele Unite – Ghana, respectiv semifinala Germania – Spania). Prezenţa la centru în finala UEFA Champions League din 2011, disputată între Barcelona şi Manchester United a fost următorul punct de referinţă din cariera lui Viktor Kassai, care mai apoi a condus două partide de la UEFA Euro 2012 (Spania – Italia, respectiv Anglia – Ucraina).

Brigada completă care va conduce meciul Franţa – România:

Central: Viktor Kassai
Asistent: Vencel Toth
Asistent: Gyorgy Ring
Adiţional: Tamás Bognar
Adiţional: Ádám Farkas
Al patrulea arbitru: Björn Kuipers
Arbitru asistent de rezervă: Sander van RoekelComentarii