Ungaria, în meciul cu  Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016
Ungaria, în meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016

Ungaria, între capii de serie în barajul pentru EURO 2016

Bosnia, Ucraina, Suedia şi Ungaria sunt echipele desemnate cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din barajul de calificare la EURO 2016 ce va avea loc duminică.
Articol scris de David Petre
14 octombrie 2015

Bosnia, Ucraina, Suedia şi Ungaria sunt echipele desemnate cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din barajul de calificare la EURO 2016 ce va avea loc duminică, 18 octombrie. Playoff-ul se va disputa în dublă manşă, turul fiind programat pentru intervalul 12-14 noiembrie, în timp ce meciurile retur se vor disputa între 15 şi 17 noiembrie.

Stabilirea capilor de serie a fost făcută pe baza ultimului clasament al coeficienţilor UEFA. În ierarhia condusă de Germania, Bosnia ocupă cea mai bună poziţie dintre cele opt echipe calificare la baraj, locul 13. Ucraina (locul 14), Suedia (16) şi Ungaria (20) completează lista capilor de serie, ce vor fi împerecheaţi la tragerea la sorţi cu Danemarca (21), Irlanda (23), Norvegia (25) şi Slovenia (26). În cazul în care ar fi ajuns la baraj, naţionala României ar fi făcut parte din urna capilor de serie, aflându-se în topul coeficienţilor pe locul 18.

Ungaria a pierdut în mod dramatic calificarea directă la EURO 2016, după ce a fost depăşită de Turcia în vârful clasamentului echipelor de pe locurile 3.Comentarii