Tomas Rosicky
Tomas Rosicky

Tomas Rosicky nu va mai putea evolua la EURO 2016

Tomas Rosicky a suferit o accidentare în meciul Cehia - Croaţia şi nu va mai putea fi recuperat pentru alte jocuri de la EURO 2016.
Articol scris de David Petre
18 iunie 2016

Mijlocaşul de 35 de ani Tomas Rosicky nu va mai putea evolua la Campionatul European 2016 după ce a suferit o accidentare în meciul pe care Cehia l-a încheiat la egalitate vineri cu Croaţia, scor 2-2.

Medicul naţionalei Cehiei, Petr Krejci, a declarat încă de la finalul jocului că fostul jucător al lui Arsenal va fi fi supus unor teste amănunţite în cursul dimineţii de sâmbătă, iar acestea au evidenţiat o problemă suficient de gravă pentru ca fotbalistul să mai poată fi recuperat, el având nevoie, se pare, de o pauză de până la şase săptămâni. Conform unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al competiţiei, „medicii naţionalei Cehiei au confirmat că Tomas Rosicky nu va mai putea evolua la EURO 2016 din cauza unei accidentări la coapsă”.

După 10 ani în tricoul lui Arsenal, Rosicky a evoluat doar şase minute pentru Tunari în ultimul sezon. A intrat pe teren într-un meci de FA Cup cu Burnley, dar a trebuit să părăsească rapid terenul după o recidivă a problemelor sale la coapse. La finalul sezonului, a fost confirmată despărţirea sa de clubul londonez.

Cehia are un punct în Gupa D, dar păstrează şanse de calificare în optimile de finală dacă va învinge Turcia în ultimul meci.



Comentarii