Italia
Italia

Stagii de pregătire pentru Italia înainte de meciul cu Croaţia

Selecţionerul Antonio Conte a programat două stagii de pregătire în vederea meciului pe care Italia îl dispută cu Croaţia pe 12 iunie
Articol scris de Răzvan Mitacu
1 iunie 2015

La peste două luni distanţă de la ultimul meci amical disputat la Torino, pe Juventus Stadium, contra echipei naţionale a Angliei, Italia se pregăteşte să îşi reia activitatea în vederea partidei de pe 12 iunie, când jucătorii lui Antonio Conte se vor deplasa la Split, unde vor întâlni Croaţia într-un meci contând pentru calificarea la EURO 2016.

Selecţionerul italian a programat două stagii de pregătire la Complexul Sportiv din Coverciano, la care vor participa două grupuri diferite de jucători. Primul lot convocat de Antonio Conte se va reuni în această seară şi va participa la pregătiri până joi, 4 iunie, cu două sedinţe de antrenamente zilnice. Lotul jucătorilor pe care Italia se va baza în vederea partidei contra Croaţiei va fi anunţat spre sfârşitul săptămânii şi se va reuni la Coverciano duminică, 7 iunie. Pregătirea azzurrilor va continua până joi, 11 iunie, când echipa se va deplasa în Croaţia.

Italia ocupă momentan poziţia secundă în clasamentul grupei H de calificare la Campionatul European 2016, cu 11 puncte după cinci meciuri, două mai puţin faţă de liderul Croaţia. Norvegia ocupă locul al treilea, cu nouă puncte şi este obligată să învingă naţionala Azerbaijanului în meciul programat pe 12 iunie pentru a profita de partida directă dintre primele două clasate.

Lotul Italiei pentru primul stagiu de pregătire:

Portari: Sirigu, Marchetti, Padelli.

Fundaşi: Ranocchia, Astori, Acerbi, Moretti, Rossettini, Darmian, De Sciglio, De Silvestri, Pasqual, Criscito.

Mijlocaşi: De Rossi, Valdifiori, Verratti, Florenzi, Parolo, Bertolacci, Giaccherini, Soriano, Poli, Bonaventura.

Atacanţi: Candreva, Caligiuri, Gabbiadini, Pellè, Immobile, Zaza, El Shaarawy, Sansone, Vazquez, Insigne, Paloschi.Comentarii