Joachim Low, Germania
Joachim Low, Germania

Selecţionerul Germaniei, după victoria cu Slovacia: „De acum începe greul, va trebui să jucăm mai bine!”

Selecţionerul Joachim Low crede că mai sunt aspecte ale jocului pe care Germania trebuie să le îmbunătăţească în vederea fazelor următoare ale competiţiei.
Articol scris de David Petre
27 iunie 2016

Germania a trecut fără emoţii de Slovacia în optimile de finală ale Campionatului European 2016 şi este singura echipă care încă nu a primit gol la turneul final, dar selecţionerul Joachim Low crede că mai sunt aspecte ale jocului pe care echipa sa trebuie să le îmbunătăţească în vederea fazelor următoare ale competiţiei.

„A fost o performanţă bună [contra Slovaciei], atât în atac cât şi în apărare, dar, cu tot respectul pentru adversarii noştri, nu cred că acest meci trebuie luat ca referinţă”, a declarat Low la conferinţa de presă. „Trebuie să fim mai puternici în momentele decisive ale meciului. Echipele pe care le-am întâlnit până acum nu sunt printre primele zece ca valoare”.

„Sunt mulţumit de apărarea noastră, dar de acum vom întâlni echipe care au atacanţi dintre cei mai buni din lume. De acum calificarea în fazele următoare va fi mult mai dificilă. Probabil vom avea puţine ocazii de gol sau, în orice caz, mai puţine decât am avut astăzi sau în jocul cu Irlanda de Nord”.

Germania va întâlni în sferturile de finală de la EURO 2016 învingătoarea duelului dintre Italia şi Spania, meci care se joacă în această seară de la ora României 19.00.Comentarii