Andre Schurrle, Germania
Andre Schurrle, Germania

Schurrle: „Contra Irlandei de Nord, cu mai multă viteză şi fantezie”

Andre Schurrle a prefaţat meciul pe care campioana mondială, Germania, îl va disputa cu Irlanda de Nord, în grupa D de la Campionatul European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
20 iunie 2016

Germania este foarte aproape de a obţine calificarea în rundele eliminatorii ale Campionatului European 2016, cu patru puncte din primele două meciuri, înainte de ultima confruntare din cadrul grupei D, programată a se disputa cu Irlanda de Nord, marţi, de la ora 19:00, pe stadionul Parc des Princes din Paris. Însă jocul din remiza contra naţionalei Poloniei (0-0) nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor pentru campioana mondială, după cum recunoaşte şi mijlocaşul ofensiv al celor de la VfL Wolfsburg, Andre Schurrle:

„Nu am avut viteza şi ideile necesare pentru a depăşi apărarea poloneză. Este şi meritul lor, deoarece au făcut un joc defensiv foarte bun, însă noi va trebui să ne revizuim maniera de joc”. – a declarat Andre Schurrle, citat de site-ul dailymail.co.uk – „Nu am avut viteza şi fantezia pentru a marca un gol, iar acum va trebui să ne descurcăm mai bine şi să arătăm aceste calităţi în următorul meci.”

Irlanda de Nord va fi ultimul adversar al Germaniei în grupa D de la Euro 2016, iar fostul jucător al lui Chelsea a analizat naţionala pregătită de Michael O’Neill: „Se apără cu sufletul, cu toate forţele şi vor încerca să înscrie pe contraatac sau din fazele fixe. Îmi plac echipele care evoluează în felul acesta, deoarece este o abordare de joc sinceră din partea lor. Pentru noi nu va fi uşor să depăşim o apărare formată din şase oameni şi încă trei situaţi în faţa lor. Dar suntem obişnuiţi, cu atât mai mult cu cât toate echipele mici se motivează suplimentar când joaca împotriva Germaniei, a campioanei mondiale. Va fi meciul carierei pentru ei şi nu va fi usor să găsim drumul către gol, însă trebuie să arătăm mai bine decât în partida cu Polonia şi să ne impunem.” – a concluzionat Andre Schurrle.Comentarii