Răzvan Burleanu, Preşedintele FRF
Răzvan Burleanu, Preşedintele FRF

România, prima echipă care a ajuns în Franţa pentru Euro 2016

Lotul şi staff-ul echipei naţionale a României au ajuns astăzi în cantonamentul din Franţa, în vederea Campionatului European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
5 iunie 2016

Echipa naţională a României a aterizat în această după amiază pe aeroportul Roissy Charles De Gaulle, devenind astfel prima reprezentativă care soseşte în Franţa pentru Campionatul European 2016. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a fost primul care a coborât din avion, urmat de selecţionerul Anghel Iordănescu şi de lotul de jucători ce va reprezenta România la cea mai importantă competiţie sportivă a verii.

‘Tricolorii’ au efectuat deja primul antrenament în cantonamentul din La Chapelle en Serval şi au avut parte de o surpriză plăcută, fiind acompaniaţi şi aclamaţi de aproximativ o mie de suporteri prezenţi în jurul arenei. Selecţionerul Anghel Iordănescu s-a adresat suporterilor şi le-a mulţumit pentru încurajările de care au dat dovadă, iar la final mulţi dintre jucători s-au oprit pentru a acorda autografe şi a face poze cu fanii.

România îşi va continua sesiunile de antrenamente zilnice în vederea debutului la Euro 2016, care va avea loc vineri, de la ora 22:00, în compania reprezentativei ţării gazdă, Franţa. Elveţia şi Albania vor fi următorii doi adversari ai echipei pregătite de Anghel Iordănescu, în tentativa României de a obţine calificarea în rundele eliminatorii ale Campionatului European.Comentarii