Robbie Brady
Robbie Brady

Robbie Brady prefaţează duelul Belgia – Irlanda: „Şi noi şi ei ne jucăm calificarea în acest meci”

Partida Belgia - Irlanda, care se joacă sâmbătă, 18 iunie la Bordeaux începând cu ora 16:00 ora României este decisivă pentru ambele formaţii.
Articol scris de Florin Codreanu
16 iunie 2016

Robbie Brady, fundaşul stânga al naţionalei Irlandei aşteaptă o replică puternică din partea Belgiei după dezastrul din partida cu Italia. Partida Belgia – Irlanda, care se joacă sâmbătă, 18 iunie la Bordeaux începând cu ora 16:00 ora României este una decisivă pentru ambele formaţii, iar Brady avertizează: „Nu ştiu exact ce e în mintea lor, însă ceea ce ştiu sigur este că Belgia are o formaţie extraordinară, plină de jucători de calitate, care vor fi pregătiţi să ne bată. Cu siguranţă va fi un meci interesant, pentru că şi noi şi ei, depindem de acest meci”.

Belgia a pierdut meciul de debut contra Italiei, 0-2, în timp ce Irlanda nu a reuşit să câştige în faţa Suediei, cu care a terminat la egalitate, 1-1. Robbie Brady mărturiseşte: „Belgia va încerca să-şi spele imaginea din prima partidă şi să îşi păstreze şansele de calificare intacte după acest meci contra noastră. Trebuie să fim mult mai concentraţi decât am fost în partida cu Suedia şi sper să reuşim să producem surpriza. Cu siguranţă belgienii nu vor avea un meci uşor împotriva noastră” a anunţat fundaşul stânga al lui Norwich City.

Irlanda nu va conta probabil în acest meci pe serviciile lui Jeff Hendrick, care a acuzat probleme musculare după partida contra Suediei, însă Brady rămâne optimist şi concentrat: „Când te uiţi la ce echipă are Belgia inevitabil te uiţi şi peste ce s-a întâmplat cu ei până acum. Au pierdut un meci, mai au încă două, iar la asemenea lot şi cu asemenea calitate la dispoziţie, e normal să intri în panică dacă le eşti adversar. Noi nu aşteptăm însă acest meci speriaţi, ci motivaţi, pentru că putem elimina un adversar direct care dincolo de acest statut este o forţă a Europei. Chiar dacă a pierdut prima partidă, Belgia este deja o echipa mare,iar menirea noastră este să ne ridicăm la nivelul lor şi să ne facem suporterii fericiţi. Şi cred că avem suficiente atuuri pentru a reuşi asta” a încheiat jucătorul născut la Dublin, care s-a format în Academia lui Manchester United.Comentarii