Ovidiu Hoban, România
Ovidiu Hoban, România

Ovidiu Hoban, încrezător în şansele României de a obţine un rezultat bun cu Franţa

Ovidiu Hoban a participat la o conferinţă de presă pentru a prefaţa meciul de care România îl va susţine cu Franţa în debutul Campionatului European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
6 iunie 2016

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani al celor de la Hapoel Be’er Sheva, Ovidiu Hoban, a susţinut în această după amiază o conferinţă de presă în cantonamentul echipei naţionale a României din La Chapelle en Serval pentru a prefaţa debutul echipei pregătite de Anghel Iordănescu la Campionatul European 2016, prin meciul cu reprezentativa ţării gazdă, Franţa, care va avea loc vineri seară, pe Stade de France din Paris.

Fostul jucător de la Petrolul Ploieşti va fi foarte probabil titular în centrul liniei de mijloc a României şi se arată încântat de posibilitatea de a evolua la Euro 2016: „Pentru mine este un vis împlinit, rezultatul unei munci de o viaţă. Acum mă gândesc doar să ieşim din grupe, iar tot ce vine după poate fi considerat un bonus. A fost minunat să vedem că avem suporteri şi aici, în Franța, la un turneu final. Vom da totul pentru a face mândră o ţară întreagă.” – a declarat Ovidiu Hoban.

Franţa este în mod evident favorită certă la meciul cu România, fiind de altfel considerată printre naţionalele cele mai îndreptăţite să spere la câştigarea trofeului. Un aspect ce însă nu îl preocupă pe experimentatul mijlocaş român, care afirmă că ‘tricolorii’ vor aborda partida într-o manieră curajoasă, fără a se lăsa intimidaţi de valoarea adversarei lor, precum şi de faptul că Franţa va beneficia de sprijinul propriului public: „Am intrat în linie dreaptă, ne gândim doar la meciul cu Franţa. Suntem concentraţi pentru a da totul pe teren şi pentru a face un meci cât mai bun. Noi credem în forțele noastre şi vom aborda orice meci doar la victorie, chiar și partida cu Franța. Vom încerca să speculăm faptul că ei au câteva probleme cu accidentările, deşi vor alinia cu siguranţă o echipă foarte bună. Noi trebui să rămânem concentrați pe jocul nostru.” – a precizat Ovidiu Hoban.Comentarii