Arbitrul Ovidiu Haţegan
Arbitrul Ovidiu Haţegan

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Italia – Irlanda

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre Italia şi Irlanda contând pentru grupa E de la Campionatul European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
21 iunie 2016

Arbitrul român Ovidiu Haţegan a fost desemnat să conducă la centru meciul dintre Italia şi Irlanda, ultima confruntare a celor două echipe din cadrul grupei E a Campionatului European 2016, programat a se disputa miercuri, 22 iunie, pe stadionul Pierre-Mauroy din Villeneuve d’Ascq, cu începere de la ora 22:00.

Delegarea centralului în vârstă de 35 de ani a fost anunţată prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe site-ul UEFA. Întreaga brigadă care va conduce partida Italia – Irlanda va fi din România, cu Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe în calitate de arbitri asistenţi, iar Sebastian Colţescu, respectiv Alexandru Tudor ca arbitri adiţionali. Al patrulea oficial a fost desemnat Tasos Sidiropoulos, din Grecia.

Ovidiu Haţegan se va afla astfel la cel de-al doilea său meci de la Euro 2016, după ce a mai arbitrat confruntarea dintre Polonia şi Irlanda de Nord, contând pentru grupa C a turneului final din Franţa, o partidă câştigată la limită de naţionala lui Robert Lewandowski şi în care centralul român a avut o prestaţie bună.Comentarii