Arbitrul Ovidiu Haţegan
Arbitrul Ovidiu Haţegan

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Italia – Irlanda

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre Italia şi Irlanda contând pentru grupa E de la Campionatul European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
21 iunie 2016

Arbitrul român Ovidiu Haţegan a fost desemnat să conducă la centru meciul dintre Italia şi Irlanda, ultima confruntare a celor două echipe din cadrul grupei E a Campionatului European 2016, programat a se disputa miercuri, 22 iunie, pe stadionul Pierre-Mauroy din Villeneuve d’Ascq, cu începere de la ora 22:00.

Delegarea centralului în vârstă de 35 de ani a fost anunţată prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe site-ul UEFA. Întreaga brigadă care va conduce partida ItaliaIrlanda va fi din România, cu Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe în calitate de arbitri asistenţi, iar Sebastian Colţescu, respectiv Alexandru Tudor ca arbitri adiţionali. Al patrulea oficial a fost desemnat Tasos Sidiropoulos, din Grecia.

Ovidiu Haţegan se va afla astfel la cel de-al doilea său meci de la Euro 2016, după ce a mai arbitrat confruntarea dintre Polonia şi Irlanda de Nord, contând pentru grupa C a turneului final din Franţa, o partidă câştigată la limită de naţionala lui Robert Lewandowski şi în care centralul român a avut o prestaţie bună.Comentarii