Mats Hummels, Jerome Boateng (Germania)
Mats Hummels, Jerome Boateng (Germania)

Mats Hummels este recuperat pentru meciul Germania – Polonia

Fundaşul Mats Hummels a revenit după o problemă musculară şi ar putea evolua în al doilea meci al Germaniei la Campionatul European 2016, cu Polonia.
Articol scris de Răzvan Mitacu
15 iunie 2016

În absenţa lui Mats Hummels, indisponibil la primul meci disputat de Germania la Campionatul European 2016, precum şi cea a lui Antonio Rüdiger, care a suferit o gravă accidentare la genunchi, fiind astfel nevoit să părăsească deja cantonamentul campioanei mondiale, Jerome Boateng şi Shkodran Mustafi au alcătuit cuplul de fundaşi centrali în confruntarea cu Ucraina, câştigată de oamenii lui Joachim Low cu scorul de 2-0. Însă noul apărător al celor de la Bayern Munchen, Mats Hummels, este aproape de o recuperare completă şi ar putea fi prezent pe teren la următorul meci de la Euro 2016, programat joi seara contra reprezentativei Poloniei, pe Stade de France din Paris.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a revenit la antrenamentele Germaniei în cursul zilei de marţi, după o accidentare musculară suferită pe 21 mai, în confruntarea contând pentru finala Cupei Germaniei şi a ratat astfel atât meciurile amicale disputate de campioana mondiale în pregătirile pentru Euro 2016, cât şi debutul la turneul final din Franţa. Disponibilitatea de joc a fostului căpitan de la Borussia Dortmund va duce foarte probabil la ieşirea din primul 11 a lui Skhodran Mustafi, deşi fundaşul Valenciei a avut o evoluţie foarte bună în partida cu Ucraina, reuşind de altfel chiar să înscrie golul de 1-0.

În tabăra poloneză, incert este portarul Wojciech Szczesny, care a acuzat o problemă de natură musculară în primul meci disputat de naţionala sa la Euro 2016, contra Irlandei.Comentarii