Cristiano Ronaldo, Portugalia
Cristiano Ronaldo, Portugalia

Lotul Portugaliei pentru Euro 2016

Selecţionerul Fernando Santos nu a efectuat nicio modificare în lotul pe care Portugalia se va baza la Campionatul European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
1 iunie 2016

Cristiano Ronaldo va conduce echipa naţională a Portugaliei la Campionatul European 2016 din Franţa, însă atacantul în vârstă de 31 de ani al lui Real Madrid, care a marcat penalty-ul decisiv în victoria din finala UEFA Champions League contra rivalilor de la Atletico Madrid, nu se va alătura pentru moment cantonamentului naţionalei şi nu va evolua în meciul amical cu Anglia, programat joi pe stadionul Wembley.

Ronaldo a primit câteva zile libere pentru a se recupera la finalul unui sezon lung, dar se va alătura lotului Portugaliei la timp pentru a fi prezent pe teren la meciul cu Islanda, programat pe 14 iunie, în Saint Etienne. Selecţionerul Fernando Santos, a cărui echipă va mai înfrunta Ungaria şi Austria în grupa F, a confirmat întregul lot stabilit încă de pe 17 mai.

Lotul Portugaliei pentru Euro 2016:

Portari: Anthony Lopes (Olympique Lyon), Eduardo (Dinamo Zagreb), Rui Patricio (Sporting Lisabona)

Fundaşi: Bruno Alves (Fenerbahçe), Cedric (Southampton), Jose Fonte (Southampton), Eliseu (Benfica), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Lorient), Ricardo Carvalho (Monaco), Vieirinha (VfL Wolfsburg).

Mijlocaşi: Adrien Silva (Sporting Lisabona), Joao Mario (Sporting Lisabona), William Carvalho (Sporting Lisabona), Andre Gomes (Valencia), Danilo Pereira (Porto), Renato Sanches (Benfica), Joao Moutinho (AS Monaco)

Atacanţi: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Eder (Lille), Nani (Fenerbahce), Rafa (Braga), Ricardo Quaresma (Besiktas)Comentarii