Antoine Griezmann
Antoine Griezmann

Jucătorul zilei la EURO 2016: 26 iunie – Antoine Griezmann (Franţa – Irlanda)

Antoine Griezmann a marcat cele două goluri prin care Franţa a întors în favoarea sa rezultatul meciului cu Irlanda din optimile EURO 2016.
Articol scris de David Petre
27 iunie 2016

Franţa a avut o misiune mai grea decât s-ar fi crezut în duelul cu Irlanda din optimile de finală EURO 2016, după a primit gol încă din minutul 2 dintr-o lovitură de la 11 metri. În ciuda unui joc bun de posesie, gazdele turneului nu au reuşit să marcheze până la pauză, dar în partea secundă a ieşit la rampă Antoine Griezmann.

Mutat într-o poziţie centrală deşi selecţionerul nu a renunţat nici la Olivier Giroud în primul unsprezece, Griezmann a marcat în doar patru minute cele două goluri prin care Franţa a întors rezultatul, apoi o nouă acţiune a sa a fost încheiată de Shane Duffy printr-un fault în postura de ultim apărător şi Irlanda a rămas în inferioritate numerică.

„Mă aflu aici pentru echipă, sunt la dispoziţia selecţionerului şi voi juca pe orice post va fi nevoie, în partea stângă, în dreapta sau în centru. Voi da totul pentru a câştiga fiecare meci”, a declarat la finalul meciului jucătorul care şi-a prelungit recent contractul cu Atletico Madrid.Comentarii