Antoine Griezmann
Antoine Griezmann

Jucătorul zilei la EURO 2016: 15 iunie – Antoine Griezmann (Franţa – Albania)

După un meci şters cu România, Antoine Griezmann a venit de pe bancă şi a salvat Franţa de la o ruşine istorică în meciul cu Albania.
Articol scris de David Petre
16 iunie 2016

15 iunie a propus multe evenimente notabile la EURO 2016, iar aria de selecţie pentru jucătorul zilei a fost largă. Marek Hamsik a fost providenţial pentru Slovacia în meciul cu Rusia (scor 2-1), prima victorie a slovacilor la un turneu final european după destrămarea Cehoslovaciei. iar în meciul următor România a obţinut un 1-1 cu Elveţia graţie unei excelete prestaţii a portarului Ciprian Tătăruşanu şi celui de-al doilea gol marcat de Bogdan Stancu la turneul final, fapt care îl duce pe prima treaptă a clasamentului golgheterilor.

Totuşi, l-am desemnat ca jucător al zilei pe Antoine Griezmann. După un meci dezamăgitor contra naţionalei României care i-a adus critici nemiloase din partea presei franceze, starul lui Atletico Madrid a venit de pe bancă şi şi-a salvat naţionala de la o ruşine istorică în meciul cu Albania, reuşind să marcheze în minutul 90 golul de 1-0 prin care naţionala ţării gazdă a obţinut biletele pentru optimile de finală.

„Sunt foarte fericit pentru Antoine. După primul meci presa a fost prea dură cu el, dar a demonstrat azi că e un atacat uriaş”, a declarat la finalul jocului Blaise Matuidi.Comentarii