Joachim Löw, selecţionerul Germaniei
Joachim Löw, selecţionerul Germaniei

Joachim Löw rămâne selecţionerul Germaniei şi în campania EURO 2016

Articol scris de David Petre
23 iulie 2014
Într-un interviu publicat pe site-ul Federaţiei Germane de Fotbal, Joachim Löw a pus punct speculaţiilor privind desparţirea sa de naţionala Panzerelor.

Într-un interviu publicat pe site-ul Federaţiei Germane de Fotbal, Joachim Löw a pus punct speculaţiilor privind despărţirea sa de naţionala Panzerelor, confirmând faptul că va rămâne în funcţia de selecţioner de-a lungul campaniei pentru EURO 2016.

„Campionatul Mondial din 2014 a fost un moment înalt pentru toată lumea, dar nu este finalul poveştii”, a declarat tehnicianul. „În momentul de faţă nu-mi pot imagina o provocare mai frumoasă decât să îmi continui munca la această echipă şi să o conduc la Campionatul European din Franţa, să particip la dezvoltarea echipei naţionale şi a jucătorilor săi. În Brazilia am sărbătorit un succes gigantic, dar mai sunt şi alte obiective de îndeplinit”.

Pentru Joachim Löw, desparţirea de naţionala Germaniei după câştigarea titlului mondial nu a fost nici măcar o ipoteză: „Nu am luat în calcul această variantă nici măcar o secundă. Am făcut ceea ce stabilim cu conducerea Federaţiei înaintea turneului din Brazilia: ne-am aşezat să analizăm performanţa echipei, aşa cum am făcut după fiecare campanie anterioară. Nu mi-am prelungit contractul până în 2016 ca să îl las neterminat”.Comentarii