Ivan Perisic, Croaţia
Ivan Perisic, Croaţia

Ivan Perisic, încrezător într-o victorie a Croaţiei în meciul cu Cehia

Mijlocaşul Ivan Perisic a comentat debutul pozitiv de la Euro 2016 şi a prefaţat parcursul echipei sale în grupa D a Campionatului European.
Articol scris de Răzvan Mitacu
15 iunie 2016

Echipa naţională a Croaţiei a început Campionatul European 2016 într-o manieră pozitivă, cu un succes important obţinut contra reprezentativei Turciei, pe stadionul Parc des Princes din Paris, graţie unui splendid gol marcat de mijlocaşul celor de la Real Madrid, Luka Modric, în finalul primei reprize. Dincolo de cele trei puncte şi a primului loc în clasamentul grupei D, jocul convingător al oamenilor lui Ante Cacic este cel care îndreptăţeşte Croaţia să spere nu doar la o calificare în rundele eliminatorii ale turneului final din Franţa, ci inclusiv la o posibilă performanţă notabilă în ultima parte a competiţiei:

„Este cea mai bună echipă a Croaţiei din ultimii ani” – a declarat Ivan Perisic, încântat de evoluţia echipei sale în meciul de debut de la Euro 2016 – „Desigur, drumul este în continuare foarte lung, pentru moment nu am realizat nimic, dar am demonstrat că avem calităţile necesare pentru a ajunge departe. Grupul este unit şi există un spirit de echipă remarcabil, ceea ce ne permite să valorificăm cât mai bine calităţile tehnice individuale ale jucătorilor.” – a continuat fostul mijlocaş ofensiv al celor de la VfL Wolfsburg, care din 2015 evoluează în Serie A, la Inter.

„Cu Cehia ne propunem să confirmăm evoluţia bună din primul meci de la Campionatul European şi să obţinem o victorie care să ne asigure calificarea în optimi, de unde orice se poate întâmpla. Suntem încrezători şi pregătiţi pentru următorul meci de la Euro 2016.” – a concluzionat jucătorul în vârstă de 27 de ani, citat de site-ul croatiaweek.com.Comentarii