Franţa a câştigat cu 7-0 un meci şcoală
Franţa a câştigat cu 7-0 un meci şcoală

În mijlocul turneului final, naţionala Franţei are timp de amicale

La nici 24 de ore de la meciul cu Elveţia, Didier Deschamps şi-a trimis elevii la treabă într-o partidă amicală contra echipei U19 a clubului Paris FC.
Articol scris de David Petre
21 iunie 2016

Deja calificată în optimile de finală ale EURO 2016 din postura de câştigătoare a Grupei A din care a făcut parte şi România, naţionala ţării gazdă are un program de pregătire mai puţin obişnuit pentru un turneu final. La nici 24 de ore de la remiza albă cu Elveţia, Didier Deschamps şi-a trimis elevii la treabă într-o partidă amicală contra echipei U19 a clubului Paris FC.

Fireşte, din echipa Franţei au lipsit jucătorii care fuseseră pe teren în ultimul joc din grupă, aceştia având un obişnuit program de recuperare. Jocul „şcoală” s-a terminat cu scorul de 7-0 în favoarea Franţei, cu patru goluri marcate de atacantul lui Arsenal, Olivier Giroud, primul marcator de la EURO 2016.

Pe lista marcatorilor s-au mai regăsit Anthony Martial, Samuel Umtiti şi Dimitri Payet, acesta din urmă reuşind un nou gol spectaculos din afara careului.

Franţa va evolua în optimile de finală ale Campionatului European duminică, de la ora României 16.00, urmând să joace la Lyon contra ocupantei locului trei dintr-una din grupele C, D sau E.Comentarii