Jamie Vardy, Anglia
Jamie Vardy, Anglia

Hodgson: „Vardy trebuie să rămână concentrat pe Campionatul European”

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, a discutat despre situaţia atacantului Jamie Vardy, înainte de debutul la Euro 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
7 iunie 2016

Selecţionerul echipei naţionale a Angliei, Roy Hodgson, l-a avertizat pe Jamie Vardy de faptul că trebuie să îşi îndrepte atenţia doar pe Campionatul European 2016 şi nu pe viitorul său la nivelul echipei de club, negocierile dintre Leicester City şi Arsenal fiind unul dintre cele mai dezbătute subiecte ale momentului.

Conform celor de la ESPN FC, Arsenal este pregătită să platească celor de la Leicester City clauza de reziliere a contractului atacantului englez, care ar fi trebuit să efectueze vizita medicală în cursul zilei de duminică. Atât selecţionerul Roy Hodgson, cât şi Federaţia Engleză ar fi dorit ca situaţia contractuală a lui Vardy să fie definitivată până la deplasarea în Franţa, iar fostul antrenor al celor de la Liverpool şi-a exprimat nemulţumirea pentru prelungirea tratativelor: „Nu încercăm să împiedicăm jucătorii să îşi decidă viitorul sau transferul, dar în ceea ce ne priveşte, conceptul nostru este următorul: Anglia este Anglia, iar echipa de club este echipa de club. Atât timp cât un jucător se află în cantonament cu Anglia dorim să fie concentrat exclusiv pe noi.” – a declarat selecţionerul englez.

„Dacă impresarii unui jucător se deplasează la hotel sau nu, este mai puţin important. Pot să vorbească faţă în faţă cu jucătorii, la telefon, pe Skype sau Facebook, dar cel mai important este că întreg grupul de jucători a acceptat ideea că atunci când se află în cantonamentul Angliei trebuie să fie implicaţi în totalitate pe activitatea de aici. Nu este o problemă de stabilire a viitorului sau de efectuare a unor controale medicale. Noi decidem tot ceea ce se întâmplă aici, aşadar trebuie să înţeleagă faptul că dacă un jucător cere să fie lăsat să plece pentru o vizită medicală, sunt şanse mari să i se spună că acest lucru nu i se permite şi că trebuie să îşi deplaseze el staff-ul aici.” – a avertizat Roy Hodgson.Comentarii