Gianluigi Buffon, Italia
Gianluigi Buffon, Italia

Gigi Buffon şi Antonio Candreva, incerţi pentru meciul Italia – Irlanda

Gianluigi Buffon şi Antonio Candreva vor lipsi foarte probabil de la meciul cu Irlanda, însă Italia speră să îi recupereze pentru optimile Euro 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
19 iunie 2016

Căpitanul echipei naţionale a Italiei, Gianluigi Buffon şi jucătorul de bandă al celor de la Lazio, Antonio Candreva, nu au putut participa la sesiunile de antrenamente care au urmat meciului câştigat contra reprezentativei Suediei cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Eder din finalul confruntării.

Experimentatul portar al lui Juventus a acuzat o stare febrilă şi a fost ţinut sub observaţie de staff-ul medical al naţionalei Italiei, însă prezenţa sa în optimile de finală ale Campionatului European 2016 nu este în pericol. Mult mai incertă este situaţia lui Antonio Candreva, care foarte probabil nu va putea evolua în duelul cu Irlanda, ultimul din cadrul grupei E de la Euro 2016, în urma unei accidentări musculare suferită contra Suediei. Jucătorul lui Lazio a început deja sesiunile de fizioterapie pentru a putea fi recuperat la timp în vederea rundelor eliminatorii ale competiţiei.

Italia va înfrunta Irlanda într-un meci programat a se disputa miercuri, 22 iunie, pe stadionul Pierre-Mauroy din Villeneuve d’Ascq, însă o partidă care nu va mai avea o miză importantă pentru ‘Squadra Azzurra’ având în vedere faptul că oamenii selecţionerului Antonio Conte şi-au asigurat deja prima poziţie în cadrul grupei E şi cunosc deja data de disputare a confruntării din optimile de finală ale Campionatului European 2016: luni, 27 iunie, la Paris. Pentru Italia rămâne de stabilit doar numele adversarului, care se va decide dintre Spania, Croaţia şi Cehia.Comentarii