Gareth Bale
Gareth Bale

Gareth Bale: „Suntem dezamăgiţi, dar urmează Rusia – Ţara Galilor, deci avem în continuare şanse!”

Gareth Bale s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al meciului cu Anglia, dar, în acelaşi timp, mândru de evoluţia colegilor săi.
Articol scris de Florin Codreanu
17 iunie 2016

Ţara Galilor a pierdut în ultimele secvenţe jocul contra Angliei (1-2). Starul galezilor, Gareth Bale, autor al unui gol splendid în poarta lui Joe Hart s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al meciului cu Anglia, dar în acelaşi timp, mândru de evoluţia colegilor săi: „Evident că sunt extrem de dezamăgit pentru că am făcut un joc bun, plin de efort şi dăruire. În acelaşi timp sunt însă mândru de echipa noastră şi de colegii mei, cred că ne-am făcut fanii mândri prin felul în care am luptat” a precizat super starul de la Real Madrid.

„Am dat totul, aşa cum o facem întotdeauna. Însă aşa cum spun eu mereu, chiar dacă vom fi eliminaţi, dând totul pentru echipa reprezentativă şi pentru fanii noştri, atunci nu putem face mai mult” a continuat Bale, care crede însă în continuare în şansele echipei sale naţionale înainte de meciul decisiv contra Rusiei, programat pe 20 iunie: „Nu s-a terminat! Cred eu că, pentru meciul următor cu Rusia vom fi mai puternici în urma acestei înfrângeri. Vom lupta pentru calificare şi sunt convins că Rusia – Ţara Galilor se va transformă într-un motiv de mândrie şi de sărbătoare pentru ţara noastră”.

Gareth Bale a marcat în partida cu Anglia al doilea său gol de la turneul final din Franţa. Galezul are 21 de reuşite în 57 de jocuri pentru echipa reprezentativă, pentru care a debutat în 2006 devenind la acea vreme cel mai tânăr fotbalist din istoria primei reprezentative la 16 ani şi 315 zile.Comentarii