Jamie Vardy, Anglia
Jamie Vardy, Anglia

Englezii au tot lotul valid înainte de partida Anglia – Islanda

Roy Hodgson nu are probleme cu accidentările sau suspendările înainte de meciul Anglia - Islanda din optimile de finală EURO 2016.
Articol scris de Florin Codreanu
25 iunie 2016

Anglia va evolua luni împotriva Islandei în ultimul meci al optimilor de finală de la Euro 20116. Selecţionerul Roy Hodgson a scăpat însă de grijile accidentărilor sau suspendărilor, având, conform presei britanice, tot lotul la dispoziţie pentru partida de la Nice.

Partida contra revelaţiei turneului final şi totodată cea mai mică ţară care evoluează în această fază a optimilor de finală, aduce şi veşti bune pentru Hodgson şi echipa sa tehnică. Toţi jucătorii săi sunt apţi pentru duelul contra islandezilor, echipa medicală a englezilor recuperând şi ultimii jucători incerţi înaintea partidei. Adam Lallana, unul dintre cei cinci jucători care au evoluat ca titular în toate meciurile englezilor din grupa B a fost pus pe picioare de către medicii echipei, deşi prezenţa sa până ieri era sub semnul întrebării.

De asemenea Jamie Vardy care acuzase ceva probleme medicale la glezna piciorului drept este 100% sigur de prezenţa sa în partida contra Islandei, antrenându-se ieri normal alături de restul coechipierilor săi. Veştile bune pentru Hodgson au continuat odată cu anunţul că şi Jordan Henderson a depăşit problemele pe care le-a întâmpinat după partida cu Slovacia, astfel că englezii pot conta pe toţi jucătorii din lot pentru partida decisivă împotriva Islandei. Hodgson trebuie să-şi ducă echipa măcar în semifinalele turneului final pentru a fi sigur că va continua pe banca tehnică a echipei reprezentative a Angliei. Primul pas, ar fi eliminarea revelaţiei din Islanda, echipa care s-a calificat dintr-o grupă dificilă cu Ungaria, Austria şi Portugalia.Comentarii