David Beckham
David Beckham

David Beckham prefaţează Anglia – Ţara Galilor: „Atenţie la Bale!”

David Beckham este mulţumit de jocul Angliei în meciul cu Rusia şi aşteaptă un rezultat bun cu Ţara Galilor, următorul adversar al echipei pentru care a jucat de 115 ori.
Articol scris de Florin Codreanu
14 iunie 2016

David Beckham a vorbit despre partida Anglia – Ţara Galilor şi nu a ezitat să-l elogieze pe starul galezilor, Gareth Bale. Fostul internaţional englez, ajuns acum la 41 de ani, consideră că, pentru englezi, partida „nu va fi un meci accesibil” şi trage un semnal de alarmă asupra potenţialului galezilor.

Beckham rămâne o instituţie în Marea Britanie. Fostul mare jucător englez, internaţional în 115 rânduri, a vizitat Queen’s London Club unde s-a dat startul turneului de tenis de la Queens şi a declanşat alarma generală. Peste 30 de jurnalişti britanici s-au năpustit pentru a-l intervieva pe fostul număr 7 al Angliei despre primul joc al naţionalei de la Euro 2016, dar şi despre următoarea partidă a echipei lui Hodgson împotriva Ţării Galilor: „Am văzut meciul acasă, alături de copii. Cred că am jucat destul de bine, am primit acel gol cu destul de mult ghinion, dar după părerea mea s-au văzut destul de multe aspecte pozitive în jocul echipei noastre. Am văzut pasiune, am văzut energie, cred că băieţii s-au descurcat foarte bine. Şi dacă vorbim de pasiune şi energie, cred că acest lucru este indiscutabil pozitiv” a declarat Beckham.

Elevii lui Roy Hodgson au debutat la turneul final al Campionatului European cu un 1-1 împotriva Rusiei, însă joi, Anglia va juca împotriva naţionalei lui Gareth Bale, despre care David Beckham vorbeşte la superlativ: „Este un meci foarte important. Eu cred că vom câştiga, însă ştiu că nu vom avea un meci uşor, pentru că selecţionerul Chris Coleman a făcut o treabă fantastică. Are la dispoziţie o echipa puternică, unită şi competitivă. Gareth este un jucător esenţial, a făcut un sezon impresionant la Real Madrid, iar la debut am văzut cu toţii ce joc bun a făcut şi ce gol frumos a marcat. De la distanţă pot spune că va fi un meci foarte interesant şi cred eu că vom avea parte de un joc de care ne vom putea bucura cu toţii” a încheiat David Beckham.

Fostul mare jucător al Angliei şi-a continuat apoi vizita la Queen’s London Club alături de fiul sau Romeo. Printre sute de flash-uri, a rămas poziţionat într-un colţ admirandu-şi fiul care a schimbat câteva mingi pe terenul principal alături de numărul 2 din tenisul mondial, scoţianul Andy Murray, principalul favorit al turneului de la Londra.Comentarii