Pedro, Spania
Pedro, Spania

Croaţia – Spania: războiul Pedro – Vicente del Bosque continuă: „Nu regret ceea ce am spus!”

Pedro Rodriguez l-a atacat voalat pe selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, pentru că a primit prea puţine minute la turneul final:
Articol scris de Florin Codreanu
21 iunie 2016

Pedro Rodriguez, extrema lui Chelsea, l-a atacat voalat pe selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, pentru că a primit prea puţine minute la turneul final: „Aveam alte aşteptări când am fost convocat la echipa naţională. Dacă situaţia nu se schimbă, de ce să mai vin? Doar că să fiu în lotul lărgit?”, a declarat în direct la Movistar+ fostul jucător de la FC Barcelona.

Selecţionerul Spaniei a încercat ieri să remedieze conflictul în conferinţa de presă dinaintea meciului contra Croaţiei, dar declaraţiile sale nu l-au mulţumit pe Pedrito. „M-au luat prin surprindere afirmaţiile sale, dar cred că e bine ca băiatul să vorbească, să se facă înţeles. Am vorbit cu el şi şi-a cerut scuze. Mi-a explicat că nu vrea să se certe cu nimeni. Nu voi lua nicio decizie înainte de acest meci. Naţionala Spaniei este o familie, atomsfera este foarte bună în lot, nu vreau să o stric. Chiar cred că Pedro regretă afirmaţiile făcute” a mărturisit experimentatul tehnician spaniol.

Pedro însă nu s-a arătat nici îngrijorat şi nici nu pare să regrete afirmaţiile făcute: „Nu regret nimic, am vorbit cu Del Bosque…Dacă mă întrebaţi ce se va întâmpla în viitor, pot spune că nu ştiu. Am aşteptările mele, vreau să joc, aşa cum îşi doreşte toată lumea. Fără ambiţia asta, nu am fi niciunul aici. Eu vreau să ajut, sunt mulţumit că fac parte din lotul Spaniei şi vreau să ajut atât cât pot. Am discutat cu selecţionerul, am discutat cu colegii mei, cred că nu este absolut nimic ieşit din comun.” a mărturisit Pedro, care la finalul interviului de la Cero a ţinut totuşi să-i mulţumească lui Vicente del Bosque pentru convocare: „Este o onoare să fii între cei 23 de jucători spanioli care reprezintă ţara la un turneu final, aşa că se cuvinte să-i mulţumesc selecţionerului pentru că m-a adus aici. Fără el nimic nu era posibil” a încheiat Pedrito.Comentarii