Echipa Spaniei pentru meciul cu Turcia
Echipa Spaniei pentru meciul cu Turcia

Cititorii MARCA au ales unsprezecele ibericilor pentru meciul Spania – Turcia

Peste 11.000 de votanţi au luat parte la sondajul iniţiat de cotidianul MARCA înaintea partidei Spania - Turcia din cadrul etapei a doua de la Euro 2016.
Articol scris de Florin Codreanu
16 iunie 2016

Peste 11.000 de votanţi au luat parte la sondajul iniţiat de cotidianul MARCA înaintea partidei Spania – Turcia din cadrul etapei a doua de la Euro 2016. Cititorii cotidianului madrilen au fost invitaţi să aleagă 11-le ideal al echipei lui Vicente del Bosque pentru partida contra Turciei, meci programat vineri, 17 iunie, de la ora 22:00, ora României.

Votanţii MARCA au optat pentru David de Gea în poartă în detrimentul lui Iker Casillas, o opţiune pe care cel mai sigur o va alege şi selecţionerul Vicente del Bosque. Fundaşul dreapta de la Atletico Madrid, Juanfran, a câştigat clar duelul cu lateralul lui Arsenal, Hector Bellerin, în timp ce Jordi Alba de la FC Barcelona n-a avut adversar în duelul cu Azpilicueta. Sergio Ramos şi Gerard Pique au fost aleşi în centrul defensivei la distanţă mare de voturi de mai tinerii Marc Batra şi Mikel San Jose în timp ce Sergio Busquets a câştigat detaşat duelul cu Bruno Soriano de la Villarreal.

Dacă disputa de la distanţă dintre David Silva şi Lucas Vazquez practic n-a existat, la fel ca şi duelul dintre Andres Iniesta şi Thiago Alcantara, cititorii MARCA au optat pentru starul lui Atletico de Madrid, Koke, în detrimentul lui Cesc Fabregas de la Chelsea. Echipa cititorilor a fost completată de Nolito, care s-a impus în faţa lui Pedro şi de Alvaro Morata, care a câştigat duelul cu Aritz Aduriz de la Athletic Bilbao. Aşadar, conform cititorilor cotidianului madrilen, Spania ar trebui să înceapă meciul cu Turcia în următoarea formulă de joc: De Gea; Juanfran, Piqué, Ramos, Albă; Busquets; Silva, Koke, Iniesta, Nolito; Morata.

Cei mai votaţi jucători de către spanioli au fost Sergio Ramos, Gerard Pique şi Andres Iniesta, urmaţi de Sergio Busquets şi Jordi Alba. Cele mai puţine voturi le-au primit al treilea portar al ibericilor, Sergio Rico şi fundaşii Marc Batra şi Mikel San Jose, care au adunat doar 0,42%, respectiv 0,29% din voturile fanilor.Comentarii