Antonio Candreva, Italia
Antonio Candreva, Italia

Candreva: „Cu Suedia, fără să facem calcule”

Mijlocaşul Antonio Candreva a prefaţat meciul pe care Italia îl va disputa vineri cu Suedia, în cadrul grupei E de la Campionatul European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
16 iunie 2016

Antonio Candreva s-a dovedit unul dintre cei mai buni jucători din echipa naţională a Italiei la meciul cu Belgia, câştigat de ‘Squadra Azzurra’ cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Emanuele Giaccherini şi Graziano Pelle, atacantul lui Southampton reuşind să înscrie după un assist al mijlocaşului de la Lazio, care acum avertizează Italia asupra importanţei meciului cu Suedia, programat a se disputa vineri, de la ora 16:00, pe stadionul Municipal din Toulouse:

„Vrem să închidem discursul calificării din faza grupelor la meciul de vineri şi să nu mai repetăm greşeala de la Campionatul Mondial 2014, când după victoria iniţială am suferit două înfrângeri şi am fost eliminaţi.” – a declarat Antonio Candreva, care în cursul zilei de ieri a participat la o conferinţă de presă alături de mijlocaşul celor de la A.S. Roma, Alessandro Florenzi – „Puteţi să staţi liniştiţi, cu Suedia vom juca fără a face calcule. Intrăm pe teren cu un singur obiectiv, acel de a obţine victoria şi mai ales pentru a evolua precum în meciul cu Belgia. La acest Campionat European toate partidele s-au jucat la cel mai înalt nivel, nimeni nu a câştigat într-o manieră facilă. Irlanda a făcut timp de 60 de minute un meci extraordinar contra Suediei, iar pe final ar fi putut să piardă, aşadar trebuie să ne asigurăm că nu vom pierde controlul partidei în absolut niciun moment.” – a adăugat jucătorul în vârstă de 29 de ani.

„Forţa Italiei este reprezentată de faptul că noi suntem mândri de a fi prezenţi aici, echipa naţională uneşte toţi suporterii din Italia şi ne transmite o energie specială. Când alergăm toţi împreună putem să parcurgem şi 100 de kilometri fără a ne simţi obosiţi. Antonio Conte ne-a transmis valorile sale şi o mentalitate de învingători, este meritul său pentru faptul că suntem aici şi avem un grup care poate realiza lucruri extraordinare.” – a concluzionat Antonio Candreva, citat de cotidianul Corriere dello Sport.Comentarii