Constantin Budescu, România
Constantin Budescu, România

Budescu, atac dur la adresa selecţionerului: „E greu la Euro fără antrenor”

Neconvocat la Euro 2016 în lotul României, Constantin Budescu a reacţionat în urma eliminării premature a naţionalei de la turneul final din Franţa.
Articol scris de Răzvan Mitacu
20 iunie 2016

Fostul mijlocaş ofensiv al celor de la Astra Giurgiu, Constantin Budescu, nu a trecut peste dezamăgirea neconvocării la Campionatul European 2016, iar odată cu eliminearea ruşinoasă a echipei naţionale a României de la turneul final din Franţa, în urma înfrângerii suferită contra reprezentativei Albaniei (0-1), a lansat un atac dur la adresa selecţionerului Anghel Iordănescu:

„Sunt în continuare foarte supărat pentru faptul că nu am fost convocat la Euro, mi-am dorit mult. Eu cred că trebuia să avem o echipă de bază, când îl ai pe Sânmărtean, cel mai bun jucător din echipă, şi îl foloseşti doar o repriză… Eu am spus că domnul Anghel Iordănescu este depăşit încă dinaintea Campionatului European. Nu m-aş mira însă să continue. Nu cred că ar fi o soluţie numirea unui selecţioner străin, avem mulţi antrenori români buni. Şi când jucam eu, tactica era la fel cu cea pe care am văzut-o la Euro. E greu când te duci la Campionatul European fără antrenor! Domnul Iordănescu spunea că Albania nu mai e cea de pe vremea dânsului. Atunci de ce mai este dânsul antrenor pe vremea asta?” – a întrebat retoric actualul jucător al celor de la Dalian Yifang FC, ocupanta locului al treilea în liga secundă din China, după 14 etape de campionat.Comentarii