Oliver Bierhoff, Miroslav Klose
Oliver Bierhoff, Miroslav Klose

Bierhoff speră ca Miroslav Klose să intre în staff-ul Germaniei

Miroslav Klose va decide la finalul sezonului dacă îşi va continua cariera de jucător sau va alege un post in cadrul staff-ului echipei Germaniei
Articol scris de Răzvan Mitacu
7 aprilie 2015
Oliver Bierhoff preconizează un viitor în staff-ul echipei naționale a Germaniei pentru Miroslav Klose, actualul atacant al celor de la Lazio Roma: „Va depinde doar de el, în ceea ce ne privește dorim să încurajăm prezența foștilor mari jucători în proiectul echipei naționale” – afirmă Bierhoff.

La finalul actualului sezon Miroslav Klose se va afla în fața unei alegeri foarte importante: golgheterul lui Lazio și cel mai bun marcator din istoria Campionatului Mondial va decide dacă își va încheia cariera de pe teren sau va mai continua o stagiune alături de formația din capitala Italiei, care încearcă să îl convingă pe atacantul în vârstă de 36 de ani să mai evolueze cel puțin un sezon. Între timp team manageru-ul echipei naționale a Germaniei, Oliver Bierhoff, vine cu o propunere care ar putea fi foarte interesantă pentru Klose:

Fostul atacant al celor de la Udinese și AC Milan, intervievat de către site-ul fussballeuropa.com, și-a exprimat dorința de a-l vedea pe Klose în cadrul staff-ului Germaniei: „Cred că l-am putea convinge pentru cauza noastră. Trebuie să luam în considerare toate posibilitățile pentru viitor, iar ideea noastră este să aducem cât mai mulți foști mari jucători să lucreze și să ajute Germania prin experiența lor. Va depinde totul de Miro, care se află în strânsă legătură cu directorul tehnic Hansi Flick: din ceea ce știu își dorește ca într-o zi să devină antrenor.” – a precizat Oliver Bierhoff.

Intenția lui Miroslav Klose de a antrena nu reprezintă cu siguranță o noutate, însă fostul vârf al lui Bayern Munchen nu pare atras de ideea de a ocupa un post în staff-ul Germaniei, care să implice munca într-un birou, la costum și cravată: „Am urmărit deja la lucru multe dintre echipele de juniori ale naționalei noastre și posibilitatea de a antrena o astfel de echipă cu siguranță mă interesează. Totuși obiectivul meu este să ajung să antrenez în Bundesliga, dar o grupă de juniori ar fi un început bun.” – a declarat Klose.Comentarii