Valon Behrami, Elveţia
Valon Behrami, Elveţia

Behrami: „România, o echipă bine organizată, dar mai puţin talentată ca Elveţia”

Selecţionerul Elveţiei, Vladimir Petkovic, şi mijlocaşul Valon Behrami au prefaţat meciul cu România de la Campionatul European 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
15 iunie 2016

Elveţia ar avea nevoie de un singur punct din meciul cu România, care va avea loc miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul Parc des Princes din Paris, pentru a-şi asigura în mare parte calificarea în optimile de finală ale Campionatului European 2016, însă elveţienii sunt determinaţi să ofere şi o impresie pozitivă după o repriză secundă nu foarte convingătoare contra Albaniei, în ciuda victoriei cu scorul de 1-0: „Nu sunt genul de antrenor care se mulţumeşte cu rezultatul minim.” – a declarat selecţionerul Vladimir Petkovic la conferinţă de presă susţinută în vederea confruntării din grupa A – „Mâine maximul pe care îl putem obţine este o victorie şi cele trei puncte, acesta trebuie să fie singurul nostru obiectiv. Îmi doresc de asemenea să arătăm o prestaţie bună şi să obţinem un rezultat istoric pentru Elveţia, care nu a câştigat niciodată două meciuri la acelaşi turneu final de Campionat European.” – a continuat fostul tehnician al celor de la Lazio.

„Romania este o echipă naţională foarte bine organizată, iar jucătorii lor luptă împreună pentru fiecare balon, joacă unul pentru celălalt.” – a adăugat experimentatul mijlocaş al celor de la Watford, Valon Behrami, care a participat la conferinţa de presă alături de selecţionerul Vladimir Petkovic – „Acest lucru reprezintă o calitate importantă mai ales la o competiţie precum Campionatul European. Consider că noi avem la dispoziţie jucători mai talentaţi, însă atitudinea lor poate fi o sursă de inspiraţie pentru oricine.”

„Cu Franţa, România a impresionat şi ar fi meritat să obţină un rezultat de egalitate. Noi suntem concentraţi şi ştim că va trebui să facem un meci fără greşeală pentru a ne impune.” – a concluzionat fundaşul Johan Djourou.Comentarii