Wayne Rooney, Anglia
Wayne Rooney, Anglia

Apelul lui Hodgson şi Rooney pentru fanii englezi, înaintea meciului cu Ţara Galilor

Selecţionerul Roy Hodgson şi căpitanul Angliei, Wayne Rooney, au lansat un mesaj către fanii englezi în urma incidentelor de la meciul cu Rusia.
Articol scris de Răzvan Mitacu
13 iunie 2016

Selecţionerul echipei naţionale a Angliei, Roy Hodgson şi căpitanul Wayne Rooney au lansat astăzi un mesaj către suporterii englezi, pe care i-au avertizat să fie precauţi şi mai ales să evite incidentele precum cele consemnate la meciul cu Rusia. Mesajul a fost publicat în cursul zilei de luni, la trei zile distanţă de următoarea partida pe care Anglia o va disputa în cadrul grupei B de la Euro 2016, cu Ţara Galilor, pe Stade Bollaert-Delelis din Lens, un meci în vederea căruia atacantul celor de la Manchester United, Wayne Rooney, i-a îndemnat pe suporteri să se prezinte la stadion doar aflaţi în posesia unui bilet. Selecţionerul Roy Hodgson a fost protagonistul unui mesaj similar, avertizând fanii englezi asupra gravelor repercursiuni care pot exista în urma incidentelor violente dintre fani.

Iniţiativa Federaţiei Engleze de Fotbal vine ca urmare a anunţului făcut de UEFA, care a avertizat atât Anglia, cât şi Rusia, privind o posibilă excludere la Campionatul European 2016 în cazul în care evenimente precum cele de la finalul partidei de sâmbătă seara vor mai avea loc. Suporterii celor două reprezentative au fost implicaţi în mai multe incidente violente, atât la finalul meciului de la Marseille, cat şi în afara stadionului.Comentarii