Antonio Candreva
Antonio Candreva

Antonio Candreva nu va evolua în Italia – Spania

Federaţia Italiană de Fotbal a confirmat absenţa mijlocaşului Antonio Candreva din partida Italia - Spania din optimile de finală ale EURO 2016.
Articol scris de Florin Codreanu
25 iunie 2016

Federaţia Italiană de Fotbal a confirmat absenţa mijlocaşului Antonio Candreva din partida Italia – Spania din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2016. Jucătorul de bandă dreapta nu va fi apt pentru jocul împotriva La Roja, după ce pe tot parcursul săptămânii s-a pregătit separat de restul coechipierilor săi.

Absenţa lui Candreva este una importantă pentru selecţionerul Antonio Conte, care se baza pe serviciile jucătorului de la Lazio Roma pentru acest meci. Odată confirmată absenţa sa, cea mai oportună soluţie pentru Conte este utilizarea lui Florenzi în acea zona a ternului, o poziţie naturală pentru aripa Romei. Condiţii în care, Mateo Darmian ar putea să evolueze în zona opusă a terenului, iar defensiva Italiei la acest joc să fie formată din Florenzi, Barzagli, Chiellini, Bonucci şi Darmian. O altă soluţie pentru Antonio Conte ar fi titularizarea lui Bernardeschi, însă această variantă este ceva mai puţin probabilă. Candreva este un jucător important în viziunea lui Conte, fiind unul dintre cei mai utilizaţi jucători italieni în mandatul fostul tehnician de la Juventus.

Antonio Candreva are 29 de ani, s-a născut la Roma şi a bifat peste 150 de meciuri în tricoul lui Lazio Roma. În cariera sa a mai evoluat la Ternana, Udinese, Livorno, Juventus Torino, Parma şi Cesena, iar în naţionala Italiei a bifat 40 de selecţii marcând de patru ori. Supranumit „Il Timido”, Candreva este un jucător disputat în această vară de Juventus şi de finalista Ligii Campionilor, Atletico Madrid.Comentarii