Luka Modric, Croaţia
Luka Modric, Croaţia

Ante Cacic confirmă titularizarea lui Luka Modric în meciul Cehia – Croaţia

Selecţionerul Croaţiei, Ante Cacic, a susţinut o conferinţă de presă pentru a discuta despre meciul cu Cehia din cadrul grupei D de la Euro 2016.
Articol scris de Răzvan Mitacu
16 iunie 2016

Luka Modric va fi prezent pe teren în meciul pe care Croaţia îl va disputa mâine, de la ora 19:00, pe Stade Geoffroy-Guichard din Saint-Ètienne, contra reprezentativei Cehiei, după cum a confirmat selecţionerul Ante Cacic în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în această după amiază. Mijlocaşul celor de la Real Madrid a marcat golul decisiv în succesul obţinut de Croaţia cu Turcia, graţie căruia oamenii lui Ante Cacic au făcut un pas important spre calificarea în rundele eliminatorii de la Euro 2016:

„Jocul nostru se învârte în jurul lui Modric, aşadar trebuie să îl gestionăm cu atenţie şi să ne asigurăm că va fi odihnit pe toată durata turneului. Însă este într-o formă fizică bună, aşadar cu siguranţă va începe ca titular.” – a declarat Ante Cacic, citat de site-ul skysports.com.

Croaţia îşi poate asigura un loc în optimile de finală ale Campionatului European 2016 printr-un succes cu Cehia în confruntarea de vineri, înainte de ultima serie de meciuri. Deşi campioana europeană Spania face parte din grupă, selecţionerul croat afirmă că partida de mâine va fi cea mai dificilă: „Dintre toate meciurile noastre din faza grupelor, mă tem cel mai mult de partida cu Cehia. Respect foarte mult Cehia şi va trebui să fim extrem de atenţi, altfel riscăm să punem în pericol calificarea în optimile de finală. Întâlnim un adversar care nu ar fi meritat să piardă cu Spania şi care îşi va juca ultima şansă de a rămâne în lupta pentru calificare, aşadar va fi nevoie să facem un joc fără greşeală şi să corectăm lucrurile care nu au mers cu Turcia.” – a concluzionat Ante Cacic.Comentarii