Anglia - Olanda
Anglia - Olanda

Anglia continuă seria amicalelor cu adversari puternici

Anglia va disputa un meci amical cu Olanda pe 29 martie, în vederea pregătirilor pentru Campionatul European din 2016
Articol scris de Răzvan Mitacu
26 octombrie 2015

Anglia va înfrunta Olanda în cadrul unui meci de pregătire în vederea Campionatului European din 2016, după cum a anunţat Federaţia engleză prin intermediul unui comunicat oficial. Partida amicală dintre echipa pregătită de Roy Hodgson şi Olanda va avea loc pe stadionul Wembley din Londra, în data de 29 martie.

Anglia are deja programate alte trei amicale împotriva unor adversari de cel mai înalt nivel precum campioana europeană Spania, Franţa şi campioana mondială Germania. Va fi cea de-a 20-a confruntare directă dintre cele două reprezentative, care s-au întâlnit ultima dată în februarie 2012, când un gol marcat de Arjen Robben în prelungiri a adus victoria pentru ‘Portocala mecanică’ cu scorul de 3-2.

Deşi a încheiat pe locul al treilea la Campionatul Mondial din 2014, Olanda nu a reuşit în mod surprinzător să se claseze decât pe locul al patrulea în grupa de calificare la Euro 2016 şi va fi astfel marea absentă de la turneul final din Franţa. De partea cealaltă, Anglia nu a întâmpinat mari dificultăţi de-a lungul preliminariilor şi a încheiat grupa de calificare cu maximum de puncte.

Următorul meci amical pentru echipa naţională a Angliei va avea loc pe 13 noiembrie, cu Spania. Patru zile mai târziu Franţa se va deplasa pe stadionul Wembley în vederea unei alte partide de pregătire care se anunţă foarte interesantă.Comentarii